Bruce eert Little Steven bij Hall of Fame

07-05-2018

Springsteen heeft gisteravond in het Paramount Theatre in Asbury Park zijn E Street Bandlid en vriend Little Steven in de New Jersey Hall of Fame binnengehaald met een speech. Bruce zong ook mee bij de finale 'I Don't Want to Go Home', dat Little Steven met The Disciples of Soul speelde en waarbij hij zijn medegenomineerden het podium op vroeg.

De New Jersey Hall of Fame eert elk jaar personen uit de staat New Jersey die zich in de kunst, literatuur, sport, wetenschap, politiek of maatschappelijk hebben onderscheiden. Deze Hall of Fame is in 2004 opgericht en sinds 2008 worden genomineerde personen geëerd. Springsteen werd meteen in 2008 in de Hall of Fame binnengehaald en in 2012 werd de E Street Band genomineerd. Dit jaar werd Little Steven individueel onderscheiden, samen met muzikanten als Gloria Gaynor, Debbie Harry van Blondie, Frankie Valli en honkballer Al Leiter.

Bruce verscheen als verwacht op het podium om de inwijding van Little Steven in te leiden met een speech. Bruce vertelde dat Steve in Boston is geboren en op zevenjarige leeftijd naar New Jersey verhuisde. Hij kwam Steve voor het eerst tegen in 1966 in de Hullabaloo Club in Middletown, New Jersey, waar Steve optrad met zijn band The Shadows. Een jarenlange vriendschap ontstond. Samen konden ze uren discussiëren over muziek, welke band beter was, Led Zeppelin of de Jeff Beck Group, de Beatles of de Rolling Stones. Bruce roemde zijn rol als gitarist in de E Street Band, maar bracht de aandacht al snel op Little Stevens eigen werk: "Hoewel ik me altijd gezegend voelde met Steve aan mijn zijde, spreekt zijn solowerk voor zich. De ongelofelijke nummers en producties die hij creëerde voor Southside Johnny, zoals 'I Don't Want to Go Home', 'Love on the Wrong Side of Town', 'It's Been a Long Time'. Steve is een van de grootste levende white soul performers en schrijvers."

Bruce noemde achter elkaar de bezigheden van Little Steven op, inmiddels een indrukwekkende lijst: Artist United Against Apartheid, de Disciples of Soul, acteur Silvio Dante bij The Sopranos, radio-host bij Little Steven's Underground Garage en eigenaar van het platenlabel Wicked Cool Records. Hij noemde ook Little Stevens rol als activist, "which is too long to go into here but let's just say, he talks it like he walks it."
Ten slotte noemde Bruce ook de Rock 'n' Roll Forever Foundation en Teach Rock, het programma voor gratis educatiemateriaal voor muziekdocenten, waarbij Steve betrokken is. Bruce sloot af met een paar typerende beschrijvingen over Steve: "This is a man who was married to his lovely wife Maureen by Little Richard, serenaded down the isle by the great Percey Sledge. He is the sole creator of the male babushka. And he is the only man I know besides Hugh Hefner who figured out how to spend his whole life in his pyjamas."Little Steven and the Disciples sloten de muzikaal avond af. Na 'Soulfire' haalde Steve Springsteen het podium op om met hem 'I Don't Want to Go Home' te zingen. Aan het slot liet Steve alle genomineerden, die vanuit de coulissen toekeken, vooraan op het podium komen om de avond af te sluiten.Freehold 1996 als download

04-05-2018

Springsteens concert op zijn oude basisschool St. Rose of Lima in Freehold op 8 november 1996 is de officiële download van de maand mei. In deze show van The Ghost of Tom Joad-tour zat een reeks speciale uitvoeringen en tourpremières.

Voor de kaartverkoop kregen inwoners van Freehold voorrang. Bruce trad op in de gymzaal en sprak aan het begin van de show met verbazing over zijn terugkeer naar zijn oude school: "I wouldn’t have believed it myself if I wasn't standing here, right under the cross. What can I say? Myself, I've been excommunicated with the divorce and all, but it's still great to be here. I told my buddy Steve, 'I'm playing Friday night.' 'Where?' 'At my Catholic school.' And he says, 'Oh. Revenge!' I said, 'No... well... maybe just a little bit.'"


Foto's: Muriël Kleisterlee.

Bruce opende de show met 'The River' waarop Soozie Tyrell hem op viool begeleidde. Zij en Patti Scialfa kwamen bij verschillende nummers meespelen en -zingen. Speciale uitvoeringen tijdens deze show zijn 'The Wish', 'When You’re Alone', 'Open All Night', 'Used Cars', 'My Hometown' (uiteraard mocht die niet ontbreken) en ' Racing in the Street'. Bruce eindigde de show met het debuut van het komische nummer 'Freehold', een autobiografische tekst over Springsteens haat/liefde relatie met zijn hometown. Doorspekt met typische Springsteen-humor: "I got a good Catholic education here in Freehold. Led to an awful lot of masturbation here in Freehold. Father it was just something I did for a smile. Hell, I still get a good one off once in a while, and dedicate it to Freehold."

De mp3- en flac-bestanden zijn op Springsteens site te downloaden.Tony Award voor Springsteen on Broadway

01-05-2018

Bruce wordt onderscheiden met een Special Tony voor zijn Springsteen on Broadway-voorstelling. De Tony Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan theaterproducties en artiesten die op Broadway spelen.

De Special Tony is een aparte categorie voor artiesten die niet in de reguliere musical- en theatercategorieën van de Tony Awards vallen. De awarduitreiking vindt op 10 juni plaats in de Radio City Music Hall in New York City en wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden."Bruce verrast als ervaren kleinkunstenaar"

28-04-2018

Herman Bosschaart was met Willem Nootenboom op 11 en 12 april bij Springsteen on Broadway. Ze maken deel uit van een groepje van vier fans dat gezamenlijk veel concerten, met name van Springsteen en de Rolling Stones bezoekt. De show op Broadway maakte veel indruk op Herman: "Voor je het weet zijn de dikke twee uur voorbij en is de bewondering voor zijn vakmanschap alleen maar groter geworden." Dit is zijn verslag.

Omdat we in eerdere verslagen hadden gelezen dat Bruce tussen 17.00 en 19.00 uur arriveert, zijn we bij de wachtende fans gaan staan. Met de koude wind en nauwelijks boven vriespunt zeker geen pretje. Maar wachten in de kou werd goedgemaakt met het scoren van een handtekening van de Boss op een cd-inlay. Bruce was goed voorbereid op het zetten van handtekeningen, hij stapte met een viltstift al in de aanslaguit het busje. Boeken signeren schijnt zijn voorkeur te hebben en in de rij werd gesteld dat hij vinyl meestal overslaat. Patti zwaaide vriendelijk maar schoot meteen naar binnen. Door een groep scholieren, die onder begeleiding een rondtour maakten, werden we weer met beide benen op de grond gezet. Op de vraag op wie al die mensen stonden te wachten, zei hun begeleider: "Bruce Springsteen." Hun volgende vraag: "Who is that?" Ja, we worden wat ouder, en onze helden ook!


Bruce komt aan bij het Walter Kerr. (Foto's: Herman Bosschaart)

De volgende dag kregen we voor onze eerste show gezelschap van Stones-maatje Peter, een Nederlander die al een aantal jaar in de VS woont, maar nog vaak met ons meegaat naar concerten. Over de show zelf is al veel geschreven en wij kunnen niet anders dan bevestigen dat de meeste ervaringen overeenkomen met de onze. De beide shows waren vrijwel identiek en wij troffen een publiek zonder Amerikaans geyell of veel ge-"Bruuuce". Het enige storende is dat Bruce er niet voor gekozen heeft het fotograferen tijdens het laatste nummer vrij te geven. De flitsende zaklampen en het heen-en-weer-geloop van de security die het publiek waarschuwingen geeft, is tijdens het slotnummer erg storend.
Het theater is intiem en biedt iedereen prima zicht. Ook het geluid is perfect. De ambiance en het Broadway-gevoel bieden meerwaarde, maar de beenruimte is voor Europeanen, en de stoelbreedte voor Amerikanen, veel te krap. En voor velen moet de show (hoe mooi dan ook) ook niet veel langer duren. De buurman van Willem kon het op driekwart van de show niet meer aan, en vertrok al trekkebenend naar achter; daar kon hij z’n benen strekken.De inhoud van de show is voor wie het boek heeft gelezen niet verrassend. In onze beleving intens en met veel gevoel voorgedragen. Zeer aangrijpend is het stilstaan bij de vroege Jersey-rocker Walter Chicon en Bart Haynes, de drummer van de Castiles. Bruce bekent een soort schuldgevoel dat zij voor hem in het leger moesten. Ze zijn beiden gesneuveld in Vietnam. Verder lijkt het wel of Bruce zijn frustraties kwijt moet over de (saaie) omgeving waar hij is opgegroeid en over de moeilijke verhouding die hij met zijn vader had. Aandoenlijk is het eerbetoon aan zijn moeder. Natuurlijk is er een ruim eerbetoon aan zijn gabber 'Big Man Clarence', dat kippenvel bezorgt, maar ook Danny en de overige leden van de E Street Band worden niet vergeten. Opvallend is de zorgzaamheid voor en adoratie van Patti tijdens haar bijdrage aan de show en zeker na afloop, waarbij het lijkt alsof ze zegt: "Goed gedaan, maatje."
Voor je het weet zijn de dikke twee uur voorbij en is de bewondering voor zijn vakmanschap alleen maar groter geworden. Natuurlijk wisten we dat hij meer was dan een rocker die zijn liedjes goed kon brengen, maar dat hij ook in staat was zoiets als een ervaren kleinkunstenaar neer te zetten, is verrassend. Zo gedreven, emotievol, respectvol, spelend met geluid, de mimiek, kwetsbaarheid, angst… Is dat allemaal gespeeld, of kon dit wel eens het sluitstuk zijn? Ik zie hem jammer genoeg, hier niet mee naar Europa komen.


Peter, Willem Nootenboom en Herman Bosschaart (vlnr) voor het Walter Kerr Theatre op Broadway.

Natuurlijk ontkom ik ook niet aan een aantal andere gevoelens die wij bij deze Broadway-shows hebben. Over de entreeprijzen en het feit dat hij een deal is aangegaan met Ticketmaster, is al genoeg gezegd. Maar dat hij hiermee het 'contact' met de oorsprong van zijn fanbase is kwijtgeraakt, doet pijn. Dat wij als 'Boss-Stones-concertgroepje' dit een tweede keer hebben moeten meemaken, hadden we niet verwacht. Mick & Keith c.s. worden al jaren gestuurd door de Sales en Marketing. We hadden niet verwacht dat onze working man hero hen zou volgen. Dit is overigens niet alleen het management aan te rekenen, want net als bij Mick en Keith gebeurt er ook weinig tot niets zonder Springsteens medeweten. Natuurlijk had Landau hem hiervoor moeten beschermen, maar die was jaren geleden de weg al kwijt met zijn veel te dure 'concertgeluidsdragers'. Uiteraard als je het niet wil betalen, moet je niet gaan. Maar ik weet zeker dat er genoeg fans zijn, en misschien wel grotere dan wij, voor wie het bezoek aan Broadway simpelweg onhaalbaar is.

Ook Bruce heeft daar, ook bij ons, een krasje (zeg maar: kras) door opgelopen. Toch wist die kras gelukkig niet al de geweldig mooie momenten (net als bij de Stones) uit! Het feit dat de Broadway-reeks een paar keer verlengd is, is volgens mij niet alleen vanwege financiële redenen maar ook uit oogpunt van damage control. Reken erop dat ze geschrokken zijn van de scherpe kritiek en ervoor gekozen hebben te zwijgen en de fans in ieder geval allemaal de kans te geven erbij te zijn. Wij hebben in ieder geval een fantastisch bezoek aan de 'Big Apple' gehad met twee onvergetelijke shows, gelardeerd met een bezoek aan de Bowie-tentoonstelling in het Brooklyn Museum en ter afsluiting ook nog een concert van Billy Joel in de beroemde muziektempel Madison Square Garden.

Lees ook de andere verslagen van Be True-lezers die Springsteen on Broadway hebben gezien.Nieuws over album en E Street-tour

24-04-2018

Producer Ron Aniello heeft afgelopen weekend bij Bruce thuis in de studio gewerkt aan Springsteens soloalbum. Little Steven, die Bruce afgelopen weekend bij het Kristen Ann Carr-gala trof, liet zich in een interview ontvallen dat na Springsteen on Broadway besproken wordt wanneer de E Street Band weer op tour gaat en dat hij verwacht dat dat in 2019 of 2020 gaat gebeuren.

Op 4 april postte producer Aniello op zijn Instagram-account dat hij weer aan de langverwachte nieuwe cd van Springsteens bezig was. Van dit album was al sprake voor The River-tour van 2016-2017. Bruce zei er in januari 2016 zelf over in een interview met Rolling Stone dat het om een soloalbum ging, waarmee hij waarschijnlijk ook solo zou gaan optreden, maar dat dat nog even moest wachten vanwege zijn wens om met de E Street Band te touren vanwege het verschijnen van The River-box. Jon Landau beweerde in een later interview dat het niet per se een soloakoestisch album zou zijn. Op 22 april verscheen er nog een post van Aniello waarin hij een foto van hemzelf in Springsteens studio in Colts Neck plaatste en schreef: "If you could only hear what I’m hearing..." De hints zijn weliswaar cryptisch, maar het is wel duidelijk dat het soloproject nog niet ter ziele is.


Bruce en Patti aan tafel met Maureen Van Zandt en Little Steven bij Kristen Ann Carr Fund-gala in de Tribeca Grill
in New York (foto: Nick Contey).

Bruce en Patti waren afgelopen zaterdag bij het 25e Kristen Ann Carr-gala in New York. Ook Little Steven, Jackson Browne en Danny Clinch waren hier aanwezig. Bruce zat aan een tafel met Little Steven. Het toeval wil dat Steve drie dagen later in een interview verklaart dat er na Springsteen on Broadway pas gesproken zal worden over een nieuwe tour met de E Street Band, maar dat hij denkt dat er op zijn minst toch nog wel een E Street-tour in zit: "Then we'll talk about what's next. I think we got one more tour in us at least, 2019, 2020. I think it will happen."

Steve, Nils Lofgren en Max Weinberg zitten niet stil tijdens hun verlofperiode van de E Street Band en staan op podia met hun eigen projecten. Zo start Steve over vijf dagen met een nieuwe Disciples of Soul-tour in de VS en komt hij in juni en juli terug naar Europa. Little Steven brengt ook een live-cd en -bluray uit van zijn tour van vorig jaar. De cd is al digitaal te beluisteren. Nils Lofgren is druk met soloconcerten, maar gaat begin mei ook met zijn oude baas Neil Young en Crazy Horse optreden. En Max Weinberg geeft "Jukebox"-optredens met zijn band, waarbij het publiek de setlist mag bepalen. In juni treedt hij op in de Stone Pony.Bruce bij Patti Smith in New York

24-04-2018

Springsteen heeft gisteravond in het Beacon Theatre in New York meegespeeld bij een optreden van Patti Smith. Bruce speelde met haar twee nummers: 'Because the Night' en 'People Have the Power'.

In New York is het Tribeca Film Festival gaande. Patti Smith trad op na de première van de documentaire Horses, die over het 40-jarig jubileum van haar debuutalbum gaat. Smith trad met haar band op na de vertoning van de documentaire. Zij haalde Bruce het podium op om met haar 'Because the Night' te spelen, in de uitvoering die bekend is van Patti Smith zelf. Daarna volgde nog 'People Have the Power' waarvoor ook Michael Stipe, zanger van R.E.M., het podium op kwam.Springsteen ambassadeur hoorstichting

10-04-2018

Springsteen is ambassadeur geworden van de Hear the World Foundation, een stichting die mensen die aan gehoorverlies lijden ondersteunt. Voor de gelegenheid is Bruce op de foto gezet door Bryan Adams, ambassadeur van het eerste uur van dit goede doel.


De ambassadeurs, onder wie ook Sting, Annie Lennox en Cindy Crawford, onderstrepen het belang van een goed gehoor. De stichting vindt dat gehoorverlies onderschat wordt; 5 procent van de bevolking heeft te maken met enige mate van gehoorlies. En ook onder muzikanten is het een bekende kwaal, al wordt in het persbericht niet verteld of de ambassadeurs wellicht ook aan gehoorverlies lijden. De stichting zet zich vooral in voor kinderen. In minder rijke landen zijn vaak weinig middelen om kinderen en volwassenen met gehoorverlies te helpen. De Hear the World Foundation zet zich op allerlei plekken in de wereld met projecten in om mensen met gehoorverlies te helpen aan gehoorapparaten en andere oplossingen waarmee het gehoor verbeterd kan worden.Danny's laatste show als download

07-04-2018

Deze maand is het tien jaar geleden dat Danny Federici overleed aan de gevolgen van melanoom, een agressieve vorm van huidkanker. Danny's laatste show met de E Street Band, het concert van 19 november 2007 in TD Banknorth Garden in Boston, is de download van deze maand.

Aan het begin van de Magic-tour ging de conditie van Danny Federici hard achteruit en ook op het podium was dit merkbaar. Tijdens de laatste paar shows in het eerste deel van die tour was Charlie Giordano naast het podium aanwezig om van Danny te leren; hij zou vanaf eind november in Europa zijn plaats innemen zodat Danny zich kon laten behandelen. Bij de laatste show in Boston zette Bruce een paar mooie nummers op de setlist om Danny te kunnen laten stralen: 'This Hard Land', '4th of July, Asbury Park' en 'The E Street Shuffle'. Aan het einde van de show, na 'American Land', haalde Bruce Danny naar het midden van het podium om de organist door het publiek te laten eren met applaus.


Foto: Guy Aceto.

Na de show plaatste Springsteen een bericht op zijn website waarin hij meldde dat Danny een "leave of absence" zou nemen, omdat hij zich moest laten behandelen voor zijn ziekte. Helaas was genezing niet meer mogelijk, Danny overleed vijf maanden later. Een maand voor zijn dood verscheen hij nog een laatste keer op het podium met zijn vrienden van de E Street Band. Bij het concert van 20 maart 2008 in Indianapolis kwam Danny als special guest acht nummers meespelen. Het werd zijn laatste optreden.Steve naar Amsterdam, Nils bestolen

03-04-2018

Little Steven and the Disciples of Soul komen in de zomer naar Europa en treden op 6 juli op in het Amsterdamse Bostheater. Nils Lofgren is op tour in Amerika slachtoffer van diefstal geworden, maar heeft zijn gestolen instrumenten inmiddels weer terug.

Nu Springsteen zijn verblijf op Broadway heeft verlengd, geeft dat de E Street Bandleden de ruimte om hun eigen projecten te doen. Little Steven hervat aan het einde van deze maand zijn tour met The Disciples of Soul in Amerika en vanaf eind juni komt hij naar Europa. Op 6 juli staat hij in het Amsterdamse Bostheater (voorverkoop start op 7 april) en op 14 juli op het bluesfestival in Peer, België (early bird-tickets met korting zijn al verkrijgbaar). Twee dagen voor Amsterdam, op 4 juli, treedt hij op in het Keulse E-Werk.

Nils Lofgren is op tour in Texas en Californië waar hij soloshows geeft. De nacht voor zijn optreden in Dallas, vorige week vrijdag, werden uit zijn wagen drie akoestische gitaren, een elektrische Stratocaster en een harp gestolen. Nils deed een oproep op Twitter waarin hij mensen vroeg uit te kijken naar zijn gestolen instrumenten. Het hielp, want binnen een paar dagen nam iemand contact op met de politie dat hem een gestolen instrument te koop werd aangeboden. De politie heeft de vermoedelijke dief aangehouden en de instrumenten terug aan Nils kunnen geven.
In mei komt Nils voor optredens naar Groot-Brittanië.The Album Collection Vol. 2, 1987-1996 verschijnt 18 mei

29-03-2018

De tweede set van Springsteens geremasterde albums verschijnt op 18 mei. The Album Collection Vol. 2, 1987-1996 bevat tien platen in een deluxe-uitgave met boekwerk.

Voor The Album Collection Vol. 2, 1987-1996 hebben de albums Tunnel of Love, Human Touch, Lucky Town, MTV Plugged en The Ghost of Tom Joad, net als de eerdere albums in Volume 1 dat in 2014 verscheen, het Plangent-remasteringsproces van Bob Ludwig ondergaan. De in 1988 uitgebrachte 12"-ep Chimes of Freedom (met live-opnames van 'Thougher than the Rest', 'Be True', 'Chimes of Freedom' en de akoestische versie van 'Born to Run') en de niet eerder op vinyl uitgebrachte ep Blood Brothers completeren de set van tien vinylplaten. Tunnel of Love en Human Touch worden als dubbel-lp uitgebracht om zo de hoogst mogelijke audiokwaliteit te bereiken. In de box zit een 60 pagina's tellend boek.

Er verschijnt ook een digitale uitgave als download, waarbij een aantal bonustracks verschijnen: b-kantjes en extra nummers die op cd-singles verschenen. De 5lp-box Live/1975-85 en de Greatest Hits dubbel-lp ontbreken in deze release (de geremasterde Greatest Hits-dubbelaar verschijnt wel op Record Store Day). In een Duitse webshop is The Album Collection Vol. 2, 1987-1996 portovrij voor  € 169,99 te bestellen.Springsteen on Broadway weer verlengd

21-03-2018

Springsteen on Broadway wordt verlengd tot en met 15 december. Vandaag werd bevestigd dat er tachtig voorstellingen aan het schema worden toegevoegd.

De kaartverkoop voor de nieuwe shows, van 10 juli tot en met 15 december, vindt plaats op 28 maart. De verkoop verloopt weer via het bekritiseerde VerifiedFan-systeem van Ticketmaster. Volgens het persbericht kom je alleen in aanmerking voor twee kaartjes indien je al bij de eerste voorverkoop bij VerifiedFan bent aangemeld en tot dusver nog geen kaartjes hebt kunnen kopen.

Meer informatie op de site van Springsteen on Broadway.

Foto: Muriël Kleisterlee.E Street Shuffle in Hall of Fame-collectie

15-03-2018

De live-uitvoering van 'The E Street Shuffle', die Springsteen met de E Street Band in 2014 speelde bij de Rock and Roll Hall of Fame-inductie van de E Street Band, staat op een dvd/blu-ray uitgave die op 24 april verschijnt.

Op 24 april brengt Time Life de 4dvd-box en dubbel-blu-ray-uitgave The Rock And Roll Hall Of Fame: In Concert 2014-2017 uit. Bij de inductieceremonie van de Rock and Roll Hall of Fame in 2014 werd de E Street Band (alle bandleden inclusief Vini Lopez, David Sancious, Ernest Boom Carter en postuum Clarence Clemons en Danny Federici) binnengehaald.

Bruce hield een 16 minuten durende inductiespeech, waarna alle levende E Street Bandleden aan het woord kwamen. Daarna speelden ze (in wisseldende bezetting) met Bruce 'The E Street Shuffle', 'The River' en 'Kitty's Back'. De laatste twee nummers staan niet op de nieuwe dvd/blu-ray. Time Life brengt wel nog een uitgebreide digitale audioversie uit van deze collectie met extra's die niet op beeld staan, dus misschien dat de ontbrekende twee nummers nog als audio-download beschikbaar komen.Heruitgave Born to Run 30th Anniversary

15-03-2018

De Born to Run 30th Anniversary-box wordt in een nieuw jasje gestoken. Jammer genoeg verschijnen er op 6 april geen extra beeld- of geluidsopnames. Het enige verschil is dat de uitgave nu in boekvorm in plaats van in een box is gegoten.

De twee dvd's (de concertregistratie van de show in Londen in 1975 en de documentaire Wings for Wheels: The Making of Born to Run) en de geremasterde uitgave van het album Born to Run, die ook al bij de uitgave uit 2005 zaten, worden bij het boek geleverd. De re-release komt op 6 april uit.Heruitgave 2LP Greatest Hits voor Record Store Day

07-03-2018

Op Record Store Day, 21 april, verschijnt een heruitgave van de dubbel-lp Greatest Hits op rood vinyl. De uitgave is gelimiteerd tot 5000 genummerde exemplaren.

Traditiegetrouw komt er weer een speciale Springsteen-uitgave voor Record Store Day, de dag dat de platenzaak in de spotlights staat. Voor deze heruitgave van Greatest Hits worden de door Bob Ludwig geremasterde opnames gebruikt. In 2014 verschenen de remasters van de eerste albums van Springsteen (tot en met Born in the USA), maar inmiddels heeft Ludwig ook de albums vanaf Tunnel of Love aan het nieuwe remasteringproces onderworpen en de nummers 'Brilliant Disguise', 'Human Touch', 'Better Days', 'Streets of Philadelphia', 'Secret Garden', 'Murder Incorporated', 'Blood Brothers' en 'This Hard Land' staanin verbeterde geluidskwaliteit op de nieuwe plaat.

Het is nog niet duidelijk wanneer de geremasterde uitgaves van de albums vanaf Tunnel of Love verschijnen. Ook is nog niet bekend of na Record Store Day de heruitgave van Greatest Hits ook op regulier vinyl verschijnt.

Kijk op de lijst voor aan Record Store Day deelnemende platenzaken in Nederland en in België. Er is ook een lijst waarop alle speciale uitgaves staan die op 21 april verkrijgbaar zijn.


> Meer Nieuws

> Maybe True

OVER BE TRUE
E-MAILNIEUWSBRIEF