Concertkaarten

Gevraagd

Dit is de rubriek voor concertkaartenadvertenties gezocht. Vermeld in het onderwerp de stad en datum van het concert. Be True staat niet in voor de echtheid van de kaarten die je eventueel (al dan niet tegen woekerprijzen) krijgt aangeboden. Wees zelf alert op zwarthandelaren! Je advertentie blijft 14 dagen staan, en wordt dan automatisch verwijderd.

Plaats advertentie

Ticketmaster USA

Ik zit in de preselectie voor de kaartverkoop van de eerste helft 2018 Springsteen on Broadway. In mijn TM USA-account krijg ik mijn Nederlandse mobiele nummer maar niet verwerkt. Elke variant van het nummer (0031 enz. of +316 enz.) weigert ie. Dat nummer is belangrijk, omdat via dat nummer mijn eventuele toegangscode op dinsdag 19 december wordt verstuurd. En pas daarna kan ik hopen op kaarten. Komt dit iemand bekend voor? Hoe heb je dit opgelost? Ik heb de vraag ook al uitstaan bij TM USA en TM NL, maar (uiteraard) nog geen reactie. Graag een reactie vóór de 18e december alsjeblieft.

Geplaatst door: Kees Groothuis | E-mailadres: kees.groothuis@xs4all.nl

Tickets Springsteen on Broadway

Helaas heb ik door omstandigheden de vorige pre-sale van Springsteen on Broadway gemist. En dus kan ik ook niet meedoen in de pre-sale van 19 dec. a.s. Mijn verzoek daarom is: Wie wil er voor mij een extra kaartje kopen in de pre-sale? Ik ben bereid er een goede vergoeding voor te betalen voor de moeite, dus daar komen we zeker uit. Graag een reactie naar: cingelse@hetnet.nl Hartelijke groet, Cees Ingelse

Geplaatst door: Cees Ingelse | E-mailadres: cingelse@hetnet.nl
OVER BE TRUE
E-MAILNIEUWSBRIEF