Collectors items

Gevraagd

Ben je op zoek naar bepaalde lp's, cd's, dvd's, video's, cassettes, boeken, posters, magazines of andere collectors items, dan kun je hier een advertentie plaatsen.

Plaats advertentie

Wie kan zich dit interview herinneren? Wie kan mij hier meer informatie over geven?

Beste Bruce Fans, In het jaar 2007 heb ik aan Bruce een schilderij overhandigd wat ik voor hem gemaakt heb. Er is destijds ook een artikeltje in Be True hierover opgenomen. Nu, schijnt er een interview/ documentaire op tv geweest te zijn, een paar jaar geleden, tussen 2008 en 2015, waar Bruce door zijn huis loopt en het schilderij laat zien en erbij zegt, "This is from Holland". Hij laat een aantal kado's van fans zien. Ik heb dit van een aantal mensen vernomen en niemand kan mij vertellen welke zender dit is geweest en wanneer exact. De informatie is zeer nihil. Wel dat ze het schilderij kunnen herinneren en dat het boven een schouw hangt, met een wit paard erop en zijn portret (dat kan niet missen, dat is het schilderij). Weten jullie hier iets van, hebben jullie iets gezien? Op mijn website www.paula-collewijn.nl onder de link Bruce Springsteen, (in het midden van de pagina staat deze) is de foto van het schilderij te zien. Ik ben benieuwd. Vriendelijke groet, Paula Collewijn

Geplaatst door: Paula Collewijn | E-mailadres: paulacollewijn@outlook.com

Bridge School Benefit Mountain View 1986

Ik heb deze show lange tijd op cassette gehad en zou deze graag in goede audio kwaliteit op cd willen hebben. Op internet zag ik dat er wel cd's in omloop zijn maar ik heb ze nog niet te koop gezien. Is er iemand die weet waar deze show te koop is of die deze zelf aan mij wil/kan verkopen?

Geplaatst door: Herman Valkhof | E-mailadres: h.valkhof5@upcmail.nl
OVER BE TRUE
E-MAILNIEUWSBRIEF